AKG fórum -- Kunbaracs
2015. október 18. vasárnap, 16:33
PDF

conferenceTudtátok, hogy a Gazdavilág ügyfeleinek minden évben több alkalommal is meghirdetem az ingyenes, aktualitásokra fókuszáló tájékoztató előadásomat?

 

 

A legutóbbira 2015 október 15-én került sor Kunbaracson. Ezen rendezvényen már nem csak én, hanem kiváló munkatársam, Sági Márk is szerepelt előadóként.

A jelenlevő, mintegy 40 agrárvállalkozó megtudta, hogy hogyan pályázhat sikeresen a most induló Agrár-környezetgazdálkodási és Ökogazdálkodási támogatásokra. Szó volt még ezen kívül a jogszerű földhasználatról, a földtörvényről és a jövőben várható ellenőrzési gyakorlatról.
A 3 órás előadás végén szokás szerint kérdezhettek a gazdák az elhangzottakkal kapcsolatban. Volt, aki megkérdezte tőlem, milyen dátummal kell indítani a gazdálkodási naplót. Egy másik gazda arra volt kiváncsi, hogy mi történik, ha a támogatási időszak alatt megszűnik a földhasználata.
A kérdések megválaszolása után elindult egyfajta szakmai kerekasztal beszélgetés a gazdák között, mivel a legtöbb résztvevő ugyanabban az ágazatban tevékenykedik, zömmel állattenyésztők és gyümölcstermesztők voltak jelen.

Amennyiben Te is agrárvállalkozó vagy, vagy lennél és van olyan témakör, amiben úgy gondolod, hogy segíthetünk, keress meg minket elérhetőségeinken!

 

{BreezingForms :kapcsolat}

 

Módosítás dátuma: 2015. október 18. vasárnap, 17:53